خانه / فندق / مغز فندق / سفید کردن مغز فندق در انواع سایزها

سفید کردن مغز فندق در انواع سایزها

سفید کردن فندق، یک عمل فرآوری بر روی مغز فندق به حساب می آید. در این روش با دستگاه های تمام اتوماتیک میتوان انواع سایزها را در درجه دمایی مناسب سفید کرد.
مغز فندق سفید شده، به دلیل ظاهر پسندیده تر است و اکثرا در تهیه و تزیین شیرینی ها و شکلاتهای مغزدار و همچنین در ترکیب آجیلی بصورت خام و شور استفاده میشود.
در واقع سفید کردن مغز فندق به معنی جدا کردن پوست سوم فندق می باشد. این روش فرآوری نیاز به دستگاه مخصوصی دارد و تولید کنندگان برای انجام این کار نیاز به یک محیط کاملا بهداشتی دارند، تا سفارشات خود را با بهترین کیفیت تحویل مشتریان دهند.
مغز فندق سفید به دلیل برشته شدن در دستگاه مخصوص و البته با درجات دمایی مختلف، ماندگاری کمتری نسبت به مغز خام دارد. به همین دلیل، تولیدکنندگان معمولا در زمان قطعی شدن سفارش مغز فندق سفید، اقدام به سفید کردن مغز فندق می کنند؛ بعبارت دیگر، هرچقدر از سفیدکردن فندق زمان بیشتری بگذرد، طعم آن به مرور تغییر خواهد کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و سفارش انواع مغز فندق می توانید با شماره زیر تماس حاصل کنید.

ارتباط با ما:
خانم کاظم زاده
راه های ارتباطی:
شماره موبایل:
پست الکترونیکی: behnuts@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش مغز فندق

نرخ فروش مغز فندق ایرانی درجه یک

مغز فندق درجه یک ایرانی در طول سال با نرخ مختلفی به فروش میرسد و …

معرفی تاجران بازار تهاتر ايران آموزش تجارت